Cum investești în Criptovalută

Mai jos vă prezentăm cei 6 pași pe care fiecare începător care dorește să investească în crypto, trebuie să-i cunoască.

1. Găsești un Crypto Exchange – Spre exemplu, pentru cei din Republica Moldova, CoinBank, iar pentru cei de peste hotare Binance, Coinbase, Kraken.

2. Îndeplinești KYC – KYC este un formular care e necesar în mod obligatoriu de îndeplini, pentru a confirma identitatea utilizatorului care a creat contul respectiv. KYC este o mecanism anti-fraudă.

3. Decizi ce criptovalută să cumperi – În dependență de situația de pe piața crypto, alegi criptovaluta care crezi că are cea mai bună perspectivă de ați aduce un venit. Pentru aceasta e necesar să te informezi bine, și să studiezi piața criptovalutară cu diligentă.

4. Suplinești contul pe exchange cu fiat – Fiat sunt bani (hârtie), pentru cei din Republica Moldova un exemplu de fiat este (MDL) Leul moldovenesc. Pentru cei de peste hotare, suplinirea contului se face prin intermediul tranzacție bancare, de obicei în dolari, sau euro.

5. Cumperi criptovaluta pe exchange – Odată ce tranzacția o fost efectuată cu succes, veți putea folosi banii trimiți pe contul dmv. pe exchange, pentru a cumpăra cu ei criptovaluta care este oferită pe acel crypto exchange.

6. Trimiți criptovaluta pe Hardware Wallet – Hardware Wallet este un dispozitiv de stocare a criptovalutei, gen “crypto-portofel” de mărimea unui USB, pe care îl deții personal.


		

Noutăți

Ultimile Noutăți

Ultimile Noutăți

Strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 25, Chisinau, Moldova

Flow us

Lasă un mesaj