Te mai gândești dacă face să investești în Bitcoin?

Fiind prima și cea mai populară criptomonedă, Bitcoin mereu a reușit să-și păstreze traiectoria pozitivă de creștere pe termen lung. După cum arată graficul, din momentul creării Bitcoinului, până în prezent – tendința acestei criptomonede pe termen lung a fost una pozitivă. Acest fapt ne vorbește despre popularitatea și interesul pe piața crypto de care se bucură Bitcoinul în comparație cu alte criptomonede.

Așa dar, luând în calcul trecutul Bitcoinului, poziția pe care această monedă o ocupă în trendul criptomonedelor – adică, primul loc pe listă (72.7% $15.27M sunt la moment în utilizare) ceia ce vorbește despre popularitatea acestei monede, cât și intensitatea cu care se minează Bitcoinul, fapt care a redus deja procentul alocat pentru dobândirea acesteia la doar 12.9%. Cu alte cuvinte, dacă ar fi să analizăm mai detaliat aceste lucruri vom ajunge la concluzia că moneda respectivă are șanse extrem de mari să crească cel puțin de două ori, și să ajungă ușor în viitorul apropiat la $40.000.

Luând în calcul faptul că prețul Bitcoinului, chiar și pe timpul pandemiei globale de COVID creștea drastic, ajungând până la $68,789.63. Iar scăderea bruscă în preț a început odată cu războiul din Ucraina – este evident că odată cu încheierea acestui război, prețul are toate șansele să revină la cel puțin $50,000-60,000.

Deci, dacă ar fi să facem o aritmetică ușoară și să presupunem că cumpărăm Bitcoinul acum la un preț de sub, sau chiar $20.000. Este evidentă posibilitatea de a ridica un profit bunișor, și cu riscuri relativ mici.

❗️ Dacă dorești să investești, să cumperi sau să vinzi crypto în Moldova. Singura modalitate sigură, legală și oficială de a procura Bitcoin, precum și altă criptovalută, îți oferă compania CoinBank.

Noutăți

Ultimile Noutăți

Ultimile Noutăți

Strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 25, Chisinau, Moldova

Flow us

Lasă un mesaj