Procentul total al rezervei de Bitcoin

Bitcoin – creația lui Satoshi Nakamoto. Prima și cea mai populară criptomonedă, care recent a împlinit 12 ani – timp în care și-a păstrat primul loc în clasamentul criptomonedelor, necătând la toate, inclusiv evenimente din acest an, lucru care îl datorează ingeneriei sale – are următoarele rezerve:

12.9% $2.71М – Disponibil pentru minerit.

5.2% $1.1M – Se află în portorfelul lui Satoshi.

9.1% $1.9MBitcoin pierduți. Mai precis, Bitcoin care au fost stocați de utilizatori în diverse portofele, intenționat sau din greșeală, a căror control a fost pierdut.

72.7% 15.27M – Bitcoin care la moment sunt în utilizare.

O simplă analiză a structurii Bitcoinului, a architecturei și a rezervelor acestuia, e destul pentru ca să înțelegi cum a reușit Bitcoin atât de mult timp să supravieţuiască, ba mai mult ca atât, să-și mențină primul loc în clasametul criptomonedelor timp de 12 ani deja, și dacă va rămâne Bitcoin să fie dacă nu prima, atunci una din cele mai populare criptomonede.

❗️ Dacă dorești să investești, să cumperi sau să vinzi crypto în Moldova. Singura modalitate sigură, legală și oficială de a procura Bitcoin, precum și altă criptovalută, îți oferă compania CoinBank.

Noutăți

Ultimile Noutăți

Ultimile Noutăți

Strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 25, Chisinau, Moldova

Flow us

Lasă un mesaj