Mineritul asigură că rețeaua ajunge la un consens cu privire la fiecare schimbare efectuată în sistem. Ethereum nu alimentează doar o criptomonedă, ci oferă, de asemenea, o platformă pentru construirea de aplicații descentralizate, care oferă utilizatorilor mai mult control asupra datelor lor, eliminând intermediarii.

Minerii sunt plătiți cu jetoane noi ale criptomonedei pe măsură ce computerele lor efectuează calcule care le deblochează. 

Minerii utilizează calculatoarele în încercarea de a câștiga Ether, simbolul nativ al Ethereum. Ei trebuie să încerce un număr imens de probleme de calcul până când unul deblochează un lot nou de active.

Teoretic, oricine își poate seta computerele să se concentreze pe aceste puzzle-uri criptografice, ca o modalitate de a câștiga recompense. Câștigul este că mineritul pe blockchain-uri publice importante tinde să necesite din ce în ce mai multă putere în timp. Pe măsură ce mai mulți oameni investesc în hardware mai puternic pentru extragerea criptomonedelor, calculele devin mai dificile. Este foarte puțin probabil ca minerii care utilizează computere obișnuite să câștige.

Noutăți

Ultimile Noutăți

Ultimile Noutăți

Strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 25, Chisinau, Moldova

Flow us

Lasă un mesaj