Dacă ești activ pe rețelele de socializare și te pricepi la vânzări online, te invităm să vii în echipa CoinBank!

Ești o persoană comunicativă? Ești activ pe rețelele de socializare? Sau, ești un expert în vânzări? Atunci, alătură-te echipei noastre!

Cu noi poți lucra oriunde te-ai afla, așa cum nu este necesar să te afli la oficiu.

Ce îți propune?

  • Un lucru de la distanță, sau o sursă adăugătoare de venit. Totul depinde doar de tine, și dorința ta de a câștiga. Îți promitem o remunerare motivantă și corectă în dependenta de vânzări.

Cine ar fi un candidate perfect?

  • O persoană comunicativă, activă pe orice platforma de social-media. Instagram, Facebook, TikTok, și altele.
  • O persoană cu o experiența în vânzări online.
  • Un expert – influencer în domeniul IT sau business și finanțe.

Ce trebuie să știi?

  • Trebuie să cunoști cu ce se ocupă CoinBank, ce servicii oferim. Informația este publicată pe pagina noastră www.coinbank.md

Cum  promovezi produsele/serviciile Coinbank?

  • Pentru promovare poți utiliza, și/sau redistribuir toate publicitățiile, postările, sau materialele informative publicate de CoinBank. 
  • Orice content, material informativ, sau de publicitate creat individual, original – este bine venit!

Ce comision vei primi?

  • În dependență de comisionul încasat de CoinBank în urma oricărei transazcții de criptomonede (care variază de la 4-5%), fie că e vorba de vânzare sau cumpărare. În rezultatul tranzacționării prin intermediul tău, clienții vor cumpăra sau vinde criptomoneda cu 4,0-4,5% comision (ce înseamnă o reducere pentru ei, din partea ta), iar efortul tău va fi remunerat cu 0,5%. 
  • Venitul tău lunar, va depinde doar de tine. Cei mai buni din echipă, pe lângă comision, la sfârșitul lunii vor primi și un bonus.

Nu pierde timpul și șansa ta de a câștiga alături de noi! Trebuie doar să ne scrii un email cu o solicitare de colaborare, sau să ne suni (informația necesară o găsești aici), iar noi îți vom da un passcode (frază-cheie) pe care să-l transmiți clienților pentru a beneficia de o reducere a comisionului. La sfârşit de lună îți vom transmite banii câștigați. Te așteptăm în echipa noastră!

Noutăți

Ultimile Noutăți

Ultimile Noutăți

Strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 25, Chisinau, Moldova

Flow us

Lasă un mesaj