Dubaiul va beneficia de expansiunea pieței criptovalutare spune CEO-ul Bittrex Global

Emiratele Arabe Unite și-au consolidat prezența în industria activelor digitale recent, cu eforturi multiple de a adopta în continuare tehnologii bazate pe blockchain.

Emiratele Arabe Unite (EAU) și Dubai sunt printre cele mai prietenoase jurisdicții pentru industria criptomonedelor, potrivit Stephen Stonberg, CEO al Bittrex Global Crypto Exchange.

EAU și în special Dubai „fac tot posibilul în acest sens, și vor atrage o mulțime de proiecte regionale din industria criptomonedelor”, a spus Stonberg. El a declarat că aceste jurisdicții oferă un „loc minunat” pentru a înființa un proiect – Token, sau pentru a deschide un schimb criptovalutar, în mare parte datorită statutului regiunii de paradis fiscal.

Conform datelor Rețelei de Justiție Fiscală, Emiratele Arabe Unite au devenit unul dintre cele mai mari paradisuri fiscale din lume cu cea mai rapidă creștere în martie 2021 alături de Elveția și Bermuda.

Încă o noutate bună e că Emiratele Arabe Unite și-au consolidat prezența în industria activelor digitale, astfel ministrul economiei Abdulla Bin Touq Al Marri a declarat în aprilie că criptomonedele și tokenizarea activelor vor fi principala modalitate prin care țara planifică să-și dubleze economia în 10 ani. În iulie, EAU s-au alăturat cursei de monedă digitală a băncii centrale globale (CBDC).

Recent, autoritatea pentru Servicii Financiare din Dubai, agenția de reglementare financiară a Centrului Financiar Internațional din Dubai, a inițiat de asemenea, mai multe reglementări legate de cripto în acest an, intenționând cât mai curând să adopte un proiect nou de reglementare pentru diverse active digitale în 2021.

Noutăți

Ultimile Noutăți

Ultimile Noutăți

Strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 25, Chisinau, Moldova

Flow us

Lasă un mesaj