Samsung adaugă suport pentru portofelele de criptomonede pe dispozitivele Samsung Galaxy

Samsung a anunțat la sfârșitul lunii mai 2021 că adaugă suport pentru portofelele de criptomonede pe dispozitivele Samsung Galaxy. Samsung va permite utilizatorilor de smartphoneuri Galaxy, care nu dispun de aplicația sa pentru portofele crypto – Samsung Blockchain Keystore – să folosească portofele hardware. Compania își reorganizează, de asemenea, divizia blockchain și extinde domeniul de servicii crypto pentru telefoanele Samsung pentru a permite suportul portofelelor de la terți.

Compania a declarat că smartphoneurile Galaxy pot fi conectate acum la portofelele hardware Ledger Nano S și Ledger Nano X.

Noi experiențe mobile oferite prin caracteristici avansate de securitate.

După lansarea cu Galaxy S10 în 2019, portofelul Samsung Blockchain a fost dezvoltat pentru a susține unele dintre cele mai populare criptomonede, inclusiv Bitcoin, Ethereum, jetoane ERC, Tron (TRX) și jetoane TRC. De asemenea, Samsung Blockchain permite utilizatorilor Galaxy să exploreze aplicații descentralizate (DApp), care utilizează tehnologia blockchain pentru a autentifica schimbul de active digitale.

Samsung lucrează pentru a-și consolida echipa blockchain într-o încercare de a „promova tehnologia blockchain” prin „extinderea” și „ reorganizarea într-un grup de dezvoltare blockchain”. Noul grup va deveni parte a Departamentului Wireless Samsung Electronics.

Noutăți

Ultimile Noutăți

Ultimile Noutăți

Strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 25, Chisinau, Moldova

Flow us

Lasă un mesaj