Unde să păstrezi criptovaluta?

La fel ca și banii fiat, criptovaluta o păstrezi în portofel. Un Crypto Portofel este un produs hardware sau software conceput pentru a stoca criptovaluta. Astfel de portofele sunt de 4 tipuri:

1. Crypto-portofel fizic.
2. Aplicație mobilă.
3. Extensie de browser.
4. Website.

Mulți consideră portofelele hardware ca fiind cea mai bună modalitate de a securiza crypto-finanțele. Acest tip de portofel este un dispozitive fizic care securizează cheile utilizatorului. Dispozitivul dat criptează toată informația și permite accesul utilizatorului doar după ce acesta introduce parolă, sau frază de bază.
Orice portofel care nu are un format fizic este considerat portofel software. Ele pot exista pe orice computer sau smartphone. Unele portofele software, numite portofele web, există ca programe accesibile prin intermediul web browserului.

Păstrarea criptovalutei în portofele are propriile sale particularități, deoarece cruiptovaluta în realitate nu este stocată nicăieri. Funcția crypto-portofelelor este pur digitală. Banii dmv. nu zac în seifurile băncilor sau sub saltele, în portofele. Crypto finanțele dmv. sunt accesibile prin adrese bitcoin care necesită un set de chei digitale pentru a putea fi accesate. Prin urmare, răspunsul la întrebarea – cum să păstrezi în siguranță criptovaluta, depinde de un singur lucru – securitatea acestor chei. Păstrează aceste chei acolo unde doar tu le poți accesa.

Noutăți

Ultimile Noutăți

Ultimile Noutăți

Strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 25, Chisinau, Moldova

Flow us

Lasă un mesaj